Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres
Sport és Fitnesz
Válasszon
  • Oldal 1 / 14
  • Oldal 1 / 14

Sport és Fitnesz

Válassza ki azokat a testépítésre szolgáló eszközöket és fitneszgépeket, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. Kínálatunkban minőségi fitnesz- és sportgépeket talál, valamint különféle eszközöket az otthoni edzőterem teljes berendezésére. Válasszon a testépítő gépek széles választékából az egyszerű edzőpadoktól kezdve egészen a power rackekig.

A mindennapi edzésekre a trénerek ideálisak. A futás vagy a séta a futópadon garantálja a rendszeres mozgást és segít megtartani a kondíciót az egész év során, az időjárástól függetlenül. Az elliptikus trénerekkel tökéletesen erősítheti egyszerre a kezeit és a lábait. Az evezőgépek minimális helyigénnyel segítenek javítani az állóképességen.

Egyre népszerűbb az ún. funkcionális edzés. Erre a célra optimális eszközöket talál nálunk. Sok berendezést azonnal használhat, felesleges fúrások nélkül a falba. Súlyzók, különféle súlyok vagy kettlebellek segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő terhelést az edzés során. Válasszon fitnesz tartozékok kínálatából, ahol edző szőnyegeket, koordinációs alátéteket és más fitnesz tartozékokat talál.

A biciklisták számára praktikus kerékpár utánfutókat és tároló táskákat kínálunk. És mit szól egy trambulinhoz? Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt garantált a szórakozás! A fitnesz trambulinok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ugyanis az ugrálás bizonyíthatóan javít a fizikai és pszichikai egészségen is. Válasszon exkluzív Klarfit és Capital Sports márkáink kínálatából.