Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres
Kültér és szabadidő
Válasszon
  • Oldal 1 / 4
  • Oldal 1 / 4

Kültér és szabadidő

Kültér és szabadidő – Mert a szabadidős tevékenységek is fontosak a számunkra!

Nem mindegy, hogyan töltöd el a szabadidődet, de tudd, hogy a Klarstein, Yukatana, Duramaxx, Takira termékeinkre minden körülmények között számíthatsz!

Légy ura a helyzetnek kint a szabadban is, kemping és túrák szerelmeseinek egyaránt kedveskedünk! Sátrak, hálózsákok, hátizsákok, felfújatós matracok minden mennyiségben!

Egy kis sport, szórakozás a haverokkal az otthonod kényelméből! Multifunkciós játékasztalok, asztalitenisz, asztali hoki, billiárd asztalok minden mennyiségben!
A kincskeresők sem maradnak nálunk szárazon, keress és találj a kereső detektoroknak hála! Az elektromos robogó mosolyt csal az arcodra akár munkába menet! Nézz szét az elektromos rollereink es robogóink közt!

A kerékpározástis megoldjuk, találsz nálunk bőven kerékpár utánfutókat, kutyáknak, illetve gyermekeknek is. Ha már gyermek, úgy a gyerekhintákról sem feledkeztünk meg!

Ne feledkezz meg a halacskákról és tartsd karban az akváriumod! Akvárium szűrők, vízpumpák minden mennyiségben!

Adjuk meg a módját és tároljuk, valamint tartsuk karban a felhúzható óránkat: az órafelhúzók, valamint forgató vitrinek a segítségedre lesznek!

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.