Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres

Kerti bútorok

Válasszon
  • Oldal 1 / 5
  • Oldal 1 / 5

Kerti bútorok

Már tudod, hová ülteted a vendégeidet a kertipartin? Kínálatunkban stílusos és kényelmes kerti ülőalkalmatosságokat találsz, amelyek a kertben töltött időt kellemes pihenéssé változtatják. Vess egy pillantást a kerti dekorációinkra és a kerti világításokra is és nyerj ihletet belőlük a saját kerti oázisodnak a kialakításához.

Mi a legjobb választás, milyen anyagból legyen a kerti bútor? A fából készült bútorok előnye főleg az attraktív megjelenésük, hátrányuk talán a kissé magasabb ár. A fémből készült bútorok előnye a hosszú élettartam, viszont van, akinek nem kellemes a fém hűvössége. A rattan bútor könnyed és szellős, viszont elég rosszul viseli a hőmérsékletingadozásokat és a fagyot. Tehát csakis rajtad áll a választás.

A Blumfeldt márkájú kerti hinták és fekvőszékek kellemessé teszik a jól megérdemelt pihenés idejét. Esős időben biztosan értékelni fogod a menedéket a kerti filagóriában vagy a kerti pavilonban. Ha szeretsz otthon barkácsolni, biztosan értékelni fogod jó minőségű, idő és energiaspóroló kerti szerszámainkat és kellékeket. Miért is ne könnyíthetnéd meg kinti környezetedről való gondoskodást egy praktikus segítő kiválasztásával?

Azon gondolkozol, milyen grillt kéne választanod? Kínálatunkban megtalálható a raclett grill csakúgy, mint az akasztófás forgó grill, az elektromos grill vagy a faszenes grill is. Készíts könnyedén ízletes grillezett zöldséget, finom husit vagy paninit. Elég, ha választol grillezőink és füstölőink közül.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.