Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres

Szendvicssütők

Új szendvicssütőt keres konyhájába, amelynek köszönhetően mindig tökéletesen kiegyensúlyozott reggelivel kezdheti a napját? Szendvicssütőink nagyon jó minőségűek és több színben is kaphatók, hogy tökéletesen passzoljanak minden konyhába. Gyönyörű, modern dizájnjukról Klarstein márkánk gondoskodik.

A Klarstein szendvicssütők rugalmasan használhatók és három szett cserélhető lapot tartalmaznak, amelynek köszönhetően bármikor készíthet nemcsak finom pirítósokat, de grillezett húst és ropogós gofrit is otthon. A szendvicssütő belső lapjai tapadásmentesek és gombnyomással cserélhetők. Nagyon egyszerűen elmoshatók és tárolhatók. Készek megkönnyíteni az életét.

Ha inkább az édes reggelit szereti, akkor mindenképp próbálja ki gofrisütőinket. A OneConcept márka egyedi gofrisütőket gyárt, amelyek nemcsak házi gofri, de fánkok sütésére is alkalmas. Ha a klasszikusabb reggelit szereti, akkor biztosan jól jönnek a minőségi és stílusos kenyérpirítóink.

A koránkelők közé tartozik, és szeret reggelente jól átsült pirítóst ropogtatni, miközben egy csésze finom kávét kortyolgat? Kínálatunkban minőségi automata kávéfőzőket is talál, amelyeknek köszönhetően mindig tökéletesen kiegyensúlyozott reggeli várja. Szívesen süt, de hiányzik Önnek egy praktikus segédeszköz? Próbálja ki praktikus minisütőinket.

 
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.