Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres

Süteményes dobozok

Ünnepséget szervez és szívesen hozna otthon sült süteményeket, kalácsokat vagy tortát? A hordozható süteményes dobozaink biztosan hasznára lesznek. Minden ügyes cukrásznak szüksége van valahogy el kell juttatnia az alkotásait anélkül, hogy a sütemények épségéért kéne aggódnia.  A Klarstein süteményes dobozok gondoskodnak erről.

Ízletes muffint, tekercset vagy tortát sütött otthon, és szeretné biztonságban eljuttatni az ünnepségre, esküvőre vagy más rendezvényre? Semmi probléma, multifunkciós dobozaink biztosan a segítségére lesznek. Emeletes dobozokat is kínálunk, amelyekbe akár 36 muffin is belefér. Az átlátszó desing tökéletes rálátást biztosít a szállított finomságokra.

A szép patentos zárak mindig tökéletesen szilárdan és biztonságosan tartják a doboz fedelét. A praktikus fogantyú megkönnyíti a szállítást. Szívesen süt sós vagy édes finomságokat? A tökéletesen elkészített tésztáról konyhai robotgépeink gondoskodnak. Ha édesszájú, gofrisütőinkben friss fánkokat, cake pops-t és gofrit süthet, akár reggelire is.

Szereti a frissen sült pékáru illatát, és a ropogós kenyeret részesíti előnyben? Házi kenyérsütőink segítenek ízletes és egészséges kenyeret készíteni, mindössze néhány összetevőből. A házi kenyeret design retró kenyértartóban tárolhatja. Válasszon új konyhai kisgépet nálunk, online, még ma!

 
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.