Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres

Kenyértartó

Szívesen vásárol vagy süt friss kenyeret, de fél, hogy a nem megfelelő tárolás miatt nagyon gyorsan veszendőbe megy? Egy új, minőségi design Klarstein kenyértartóval egy praktikus és stílusos segédeszközzel lehet gazdagabb. Tárolja a kenyeret és pékárut egy egyedi retró kenyértartóban.

Praktikus kenyértartóink kellemes, retró alakú design-nal, segítenek megőrizni a pékáru frissességét. Kenyeret, zsemlét, kalácsot és más típusú élelmiszert is tárolhat bennük, hiszen elég tágasak. Kenyértartóink karbantartása nem okoz különösebb gondot. Kerekded formáikkal és fantáziadús színeikkel állandó helyet találnak maguknak a konyhájában.

 

 

 

 

Ha inkább a klasszikus dolgokat szereti, nem gond, az electronic-star kínálatában fa kenyértartókat is talál. A kenyeret praktikus, bambuszból készült dobozban is tárolhatja. Ez az anyag nagyon szilárd, nagy stabilitást és hosszú élettartamot biztosít a kenyértartónak. A fa általában egy nagyon keresett anyag, amely szinte mindegyik konyhába illik. 

Szereti a friss házi kenyeret? Az electronic-star kínálatában egy új házi kenyérsütő várja! Sokszínű termékeinknek köszönhetően különféle házi készítésű ételt csinálhat otthon. Erről a joghurt készítő gépek, tészta készítő gépek vagy házi gofrisütők gondoskodnak.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.