Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres

Elektromos főzőlapok

Új elektromos serpenyőt keres háztartásába? Elektromos serpenyőink és palacsintasütőink a Klarsteintől nagyon jó minőségű és dizájn készülékek. Időt és felesleges erőfeszítéseket takarítanak meg Önnek. A palacsinta elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű és szórakoztató.

Az elektromos serpenyő egy multifunkciós segédeszköz a különféle ételek elkészítésére és sütésére: kolbász, bundáskenyér, különféle palacsinták és amerikai palacsinták. Fő funkciói közé tartozik a grillezés, pörkölés, sütés és a melegen tartás. A tapadásmentes felületen tortillát, omlettet, tócsnit vagy palacsintát készíthet.

Szereti az édes finomságokat, de eddig nem volt meg hozzá a megfelelő konyhai kisgép azok elkészítésére? A Klarstein palacsintasütővel légies és ízletes palacsintát készíthet a legkisebb probléma nélkül. A tésztát körkörös mozdulattal oszlathatja el a lapon a spatula segítségével. Nyűgözze le vendégeit tökéletesen elkészített palacsintákkal!

Édesszájú? Kínálatunkból érdekelhetik Önt még a gofrisütőink is, amelyekkel ízletes házi gofrit vagy fánkot készíthet. A tészta problémamentes elkészítését a minőségi konyhai robotgépeink garantálják. Válasszon kínálatunkból új elektromos serpenyőt online, még ma! 

 
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.