Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres

Klíma

Válasszon

Klíma

Minőségi fali légkondicionálót keres hűtésre, fűtésre vagy a helyiség páramentesítésére? Takarékos légkondicionálóink több programmal rendelkeznek, amelyek zajszintje tényleg minimális. Az exkluzív, Klarstein márkájú légkondicionálóinkkal mindig teljesen az ellenőrzése alatt tarthatja a helyiségek hőmérsékletét.

A kellemes szobahőmérsékletet és a levegő optimális páratartalmát a webáruházunkban található mobil légkondicionálók is garantálják. A kerekeknek köszönhetően bárhol elhelyezheti ezeket a praktikus készülékeket, ahol épp szüksége van rá. Az electronic-star kínálatában szereplő mobil légkondicionálók teljesítményükön kívül luxus dizájnjukkal is lenyűgözik Önt, amely minden modern háztartásba illik.

A kibírhatatlan hőségben a ventilátorok nyújtanak elsősegélyt. A nagy teljesítményű dizájn Klarstein ventilátorok friss és kellemes levegőt hoznak a helyiségbe. Kínálatunkban mennyezeti ventilátorokat, álló ventilátorokat, de ún. torony és padló ventilátorokat is talál. Válassza ki az elképzelései szerinti készüléket kényelmesen, online!

A tiszta és egészséges levegőért ajánljuk, hogy használja minőségi légtisztítóinkat, illetve szükség esetén a párásítóinkat vagy páramentesítőinket is. A légitsztító kellemetlen ételszagok vagy cigarettafüst nélküli levegőt biztosít Önnek. A szűrőrendszerek egyúttal eltávolítják a levegőből a port, az atkákat és más, káros mikrorészecskéket, amelyet elsősorban az allergiában és légúti problémákban szenvedők értékelnek majd.