cikkszám: 60001254

Capital Sports Resistor Set, elasztikus gimnasztikai gumiszalag, támogatás húzódzkodás közben, 3-as terhelési fokozat, 14 – 22 kg

Fünf Klimmzugbänder mit Stärkegrad 3 für 14 - 22 kg Zugkraft und viele unterschiedliche Sport-Anwendungen und Eigengewichtsübungen.

Unterstützend bei Klimmzügen, Dips sowie Liegestützen und ideal für Dehnübungen und Stretching.

Extrem strapazierfähiges Gummi mit aufgedrucktem Stärkegrad-Indikator.

Öt hármas terhelési fokozatú edzőszalag 14-22 kg húzóerőhöz, számos, különféle sporttevékenységre és gyakorlatra használható, miközben a saját súlyunkkal edzünk.

Támogatást nyújt húzódzkodások, dipek, fekve végzett gyakorlatok közben, valamint ideális nyújtó gyakorlatokhoz és stretchinghez.

Extrém ellenállású gumi, a terhelés fokozata rá van nyomtatva.

A Capital Sports Resistor egy hordozható, univerzálisan használható edzőeszköz különféle sporthoz és számos gyakorlathoz saját tömeggel.

Az edzőszalagok egyrészt segítik és megkönnyítik a gyakorlatok végzését, pl. felhúzódzkodásnál, dipeknél, fekve végezhető gyakorlatoknál, másrészt használhatjuk terhelésként is, például nyújtó gyakorlatoknál.

A gumiszalagok gyakran nehezen formálódnak a kezdők számára. Az individuális edzések gyakran anyagilag megterhelő kiegészítő berendezéseket kívánnak meg, amelyek ráadásul egy konkrét helyhez kötöttek. A Capital Sports Resistor edzőszalagot viszont bárhová magával viheti, hisz könnyű és probléma nélkül szállítható. A szalag rugalmasan rögzíthető. Észrevétlenül bújik meg a kabátzsebben, hátizsákban, vagy egyszerűen át is dobhatjuk a vállunkon.

A Capital Sports Resistor edzőszalagok több színben és terhelési fokozatban készülnek. Más intenzitással nyúlnak, és más a terhelésük is. A szalag kiválasztásakor fontos, hogy figyelembe vegyük saját testsúlyunkat és fizikai állapotunkat. A 3-as fokozat azt takarja, hogy ezzel a szalaggal olyan gyakorlatokat végezhetünk, amelyeknél a saját testsúly max. 22 kilogrammig redukálódik le. A szalaggal végzett gyakorlatok hatalmas előnye, hogy Önön múlik a szalag mozgássugara – az úgynevezett Range of Motion (ROM) –, és az izomzat viszonylag egységesen reagál, így az edzés hatása optimális lesz.

Termék leírása

Fö jellemzök

 • Öt elasztikus gimnasztikai gumiszalag 3-as terhelési fokozattal, 14-22 kg húzóerőhöz
 • Individuális erősítő edzésnél, például láblendítéseknél, dipeknél, vagy fekvő helyzetben támogatást nyújt
 • Leginkább nyújtáshoz és stretchinghez használható, egy rúdra felakasztva ideális
 • Extrém strapabíró anyag gumiból

Kükdemény tartalma

 • 5 x gimnasztikai szalag
 • Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a terméket használati útmutató nélkül küldjük.

Termék méretei

 • 19 x 4,5 x 2080 mm (szélesség x magasság x mélység)
 • Tömeg: kb. 320g

Müszaki paraméterek

 • Szín: zöld
 • Terhelés fokozata a szalagra nyomtatva
 • Sérülés rizikója elhanyagolható

Használati útmutató

Vásárlóink véleménye

Adunk a véleményére!

Small Image

Capital Sports Resistor Set, elasztikus gimnasztikai gumiszalag, támogatás húzódzkodás közben, 3-as terhelési fokozat, 14 – 22 kg

Top tulajdonságok
23990,00 Ft áfa-val
A kosárban található, még fel nem dolgozott rendelését bármikor módosíthatja

TOPSELLER termékeink